bezoek
Alleen als we goed sorteren, kunnen de verschillende grondstoffen goed gerecycleerd worden.
Tijdens een bezoek aan het recyclagepark leer je alles over de verschillende soorten afval. Weet jij al welke soorten er zijn? Wat hoort wel en niet bij een bepaalde afvalsoort? De laatste jaren zijn er nieuwe categorieën bijgekomen, zoals herbruikbare goederen, asbest en matrassen.
Het park is verdeeld in een gratis en een betalende zone. Beide zones worden uitgebreid besproken en er is natuurlijk volop ruimte voor al je vragen.
Praktische info: Breng een fluohesje mee. Het recyclagepark is gesloten voor het publiek, maar er kunnen wel containerwissels zijn op het moment van ons bezoek.
Ontdek hoe je als retailer meer duurzaam en circulair kan ondernemen met de Rekuup* toolbox.
Bij een koffie en een koffiekoek stellen we de toolbox graag aan jullie voor. Je vindt er handige tips en voorbeelden in terug die je zelf makkelijk kan toepassen in je eigen zaak. We sturen je naar huis met heel wat inspiratie en een handige checklist!
*Tijdens het project Rekuup coachte De Republiek samen met haar Europese partners een jaar lang 36 retailers. Als slot van het project verzamelden we alle lessons learned in een praktische toolbox voor retailers.
Rekuup maakt deel uit van het Green Retail-project dat De Republiek in 2024 opzette i.s.m. Handmade in Brugge, met steun van de Europese Unie.
www.rekuup.be
Ondernemen betekent vallen en opstaan. De meest succesvolle ondernemers weten hoe het is om te struikelen op weg naar impact – en nu willen ze hun lessen met ons delen.
Tijdens deze avond gaan enkele inspirerende ondernemers openhartig in op hun grootste fouten en vertellen ze welke do’s en don’ts hen verder hebben gebracht. Recht uit het leven, eerlijk en met de nodige humor.
Kortom: een gezellige en inspirerende avond om te leren van elkaars missers, elkaar aan te moedigen en misschien ook zelf een fuck-up te delen – natuurlijk met een drankje in de hand aan de circulaire bar.
De moedige ondernemers van deze editie zijn:
Ook dit jaar is de Mind-and Makerspace onmisbaar op het Circulair Festival. Leuker zelfs! Ze organiseren op donderdag allerlei activiteiten!
Tijdens de closet sale worden de MaM-studio's omgetoverd tot een tweedehands textielparadijs, inclusief paskamers, waar verschillende standhouders hun waren te koop aanbieden.
Kom zeker langs als je op zoek bent naar kleding, schoenen of handtassen die je voor een prijsje een nieuw leven wil geven.
Tijdens de closet sale kun je ook informatie krijgen over hoe je het MaM kunt gebruiken om met jouw textieldromen aan de slag te gaan.
Aansluitend is er een workshop “upcyclen met Studio Stoflov” of kun je aanschuiven voor Turbo Circulair, een panelgesprek waarin Britt van Sustainababbels drie lokale, circulaire ondernemers interviewt.
Tijdens de workshop upcycling van Studio Stoflov leer je handige tips en tricks om oude materialen om te toveren tot iets nieuws en unieks.
Denk bijvoorbeeld aan het maken van een stijlvolle brillenetui van een oude banner, comfy pantoffels van een jeansbroek, of een kinderjurk van een overhemd. Geen idee is te gek!
Kies jouw project en laat je creativiteit de vrije loop. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met naaien, er zijn uitdagingen voor elk niveau!
Alle benodigdheden worden voorzien, maar misschien vind je vooraf tijdens de Closet sale wel het perfecte stofje.
Voordien kan je namelijk nog snel de Closet sale in het MaM meepikken of nadien aanschuiven voor Turbo Circulair, een panelgesprek waarin Britt van Sustainababbels drie lokale, circulaire ondernemers interviewt.
Hoe spelen jonge starters in op circulaire mogelijkheden? En wat betekent het om circulair te ondernemen?
Dit jaar is Turbo Circulair te gast in de Mind- and Makerspace van Howest. De formule is onveranderd: op deze Turbo avond gaat Britt Buseyne, van de podcast Sustainababbels en expert duurzaam ondernemen, in gesprek met drie circulaire ondernemers.
Laat je inspireren door Laurens Bekemans van BC materials , het bedrijf dat sinds 2012 circulaire bouwstenen produceert en voor de circulaire Scharphoutsite in Lissewege samen met bewoners bakstenen uit lokale leem maakte, Benjamin Declercq van Urbanisto, die de eerste modulaire fiets bedacht waarbij je naadloos kan wisselen tussen bakfiets, cargofiets of gewone elektrische fiets en Marlies Parmentier van purpose, die handtassen en accessoires maakt uit restleder en sinds 2023 haar winkel en atelier in Brugge heeft en er ook workshops geeft.
Achteraf is er tijd voor vragen, babbels én een drankje, tot dan!
En kom gerust wat vroeger want er is vanalles te beleven op het Circulair Festival @ MaM: vanaf 18u kan je leuke pre-loved schatten vinden op de Closet Sale of schrijf je in voor een Workshop upcycling met Studio Stoflov.
Twee maal per jaar brengt de Circular Hub Brugge het netwerk van ‘Brugge Circulaire Stad’ samen. Dit telkens met een heerlijk ontbijt op een inspirerende locatie.
Ditmaal zijn we te gast bij Tine en Eddy, die hun woning fantastisch hebben verbouwd, met oog voor design, duurzaamheid, energiezuinigheid en circulariteit.
Onze netwerkpartners worden uitgenodigd via de Circular Hub Brugge. Wens je zelf ook deel uit te maken van het netwerk, stuur dan zeker een mailtje naar elke.renders@brugge.be.
Wie nadien wil aansluiten op de Circulaire Roadtrip ‘bouw’ is zeker welkom!
Ben jij ondernemer of professional in de bouwsector en wil je ontdekken hoe circulariteit en duurzaamheid worden toegepast in de praktijk? Ga mee op onze Circulaire Roadtrip!
Tijdens deze unieke busreis bezoeken we inspirerende projecten en werven waar toekomstgerichte bouwmethoden centraal staan.
Wat kun je verwachten?
Mis deze kans niet om nieuwe inzichten en ideeën op te doen die je bedrijf kunnen versterken!
Op het programma staat een bezoek aan:
Start roadtrip: Tempelhof 10, Sint-Pieters
Circulairewatte? Ontdek de wereld van de circulaire economie tijdens deze Pecha Kucha avond! Sprekers presenteren hun ideeën, producten of ervaringen met 20 beelden en slechts 20 seconden per beeld. Laat je inspireren door duurzame initiatieven uit de regio Brugge, zoals Dees Koffies, Hydropure, ReFaced, Nozzle en Moi et Marie. Creatieve oplossingen rond delen, hergebruik en circulaire productontwikkeling staan centraal.
Korf, Naaldenstraat 4, Brugge
Credits: Seppe Elewaut
Tijdens het Circulair Festival stelt kunstenaar Fran Van Coppenolle (°1998, Wingene) een greep uit haar wonderlijke oeuvre tentoon in Korf.
Haar kleurrijke objecten balanceren tussen ontwerp en toeval, tussen af en onaf. Ze worden samengesteld uit dierbare vondsten op het erf van haar familie, de hangars van haar vader, tussen de verloren voorwerpen van de jeugdbeweging, afdankertjes van kringloopwinkels, langs de weg of in vergeten hoekjes van haar kledingkast. Fran zet verrassend frisse en circulaire materialen onder spanning. Ze worden geklemd, gevlochten, ingesnoerd en aan elkaar geregen tot ze onvatbare, onbegrijpelijke, boeiende voorwerpen gaan vormen.
Tot 20 april kan je haar dartele sculpturen bewonderen in Korf.
Korf is open op woensdag van 12u tot 18u en op donderdag & vrijdag van 12u tot 23u.
tot 20 april in Korf
Circulaire etalages in de Smedenstraat
De etalages van Shopping Brugge in de Smedenstraat zijn dit jaar opnieuw in het teken van het Circulair Festival Brugge. Laat je verrassen door kunst, creativiteit en ideeën die duurzaamheid en hergebruik in de kijker zetten.
- Bewonder de unieke fietskunst van Groep Intro.
- Ontdek de inspirerende textiel-etalage met prachtige stukken van Myrtle Makes and Mends en Studio Stoflov.
- Spot de creatieve campagnestickers die je aan het denken zetten over huren en delen.
- Zoek onze afvalberg en laat je op zondag inspireren door onze film ‘Matter Out of Place’ in cinema Lumière Brugge.
Doorlopend van 17 tem 30 maart
Smedenstraat 37, Brugge
Wist je dat je veel groenterestjes eenvoudig kunt omtoveren tot zelfgemaakte burgers?
Zo hoef je ze niet weg te gooien en maak je een heerlijk vegetarisch alternatief voor gehaktballen of hamburgers.
Emma van Marlow Cooking laat je graag zien hoe je dit het beste aanpakt om een smakelijke maaltijd te bereiden. Je krijgt ook een duidelijke handleiding voor het bereiden van de gerechten.
Praktisch:
Breng een keukenschort, snijplankje en aardappelmesje mee.
Ook je groenteresten (gekookt, gestoofd, rauw...) of andere veel voorkomende etensresten (aardappelen, rijst, kikkererwten...) zijn welkom! Zo kunnen we wat meer op maat werken.
Een volledige vegetarische maaltijd is in de prijs begrepen.
Hof de Plezance, Boterhuis, Brugge (ingang van steeg thv Sint-Jakobsstraat 36)
Plastic afval als grondstof
Workshop in Oostende
Elke dag spoelt er plastic afval aan op het strand, dat door de partnerorganisatie Proper Strandlopers van O.666 wordt opgeruimd.
Bij O.666 krijgt dit afval een nieuwe bestemming door middel van een upcycling proces.
Maak kennis met O.666, een proeftuin voor circulaire economie in Oostende, en ontdek hoe je van plastic afval (zoals flessendopjes en yoghurtpotjes) een nieuw product kunt maken.
Meer info over O.666 vind je hier: https://web.o666.be/
O.666, Hendrik Baelskaai 27, Oostende
Je lievelingstrui mist een knoop, de naad van je jas of je zoom is losgekomen en je weet zelf niet hoe je die kleren mooi kunt repareren? Wanhoop niet, maar kom naar het Repair Café Textiel.
Tijdens het Repair Café staan vrijwilligers voor je klaar om je te helpen met je herstellingen. Dat kan helemaal gratis, tenzij je een nieuwe rits of een ander wisselstuk nodig hebt. Een vrije bijdrage voor de werking van de Repair Cafés is steeds welkom.
Korf, Naaldenstraat 4, Brugge
Prijs: gratis of vrije bijdrage
Heb je thuis kleding liggen die wel een make-over kan gebruiken?
Kom dan naar deze inloopworkshop waar Broes Vanmullen je laat zien hoe je kledij kan pimpen met coole designs.
Broes Vanmullem is kunstenaar en kind aan huis in Het Lab van het Entrepot. Hij toont je hoe je eenvoudig een afdruk kan maken op een oude t-shirt, hemd of broek met één van zijn stencils.
Heb je nog iets in je kast liggen? Breng het dan mee naar de workshop. Of ga nog snel langs bij de nieuwe kringwinkel (Zilverpand 17) en scoor met 15% korting* een tweedehands kledingstuk dat je kan laten pimpen!
*Vermeld aan de kassa dat je deelneemt aan de workshop in het kader van het Circulair Festival
Korf, Naaldenstraat 4, 8000 Brugge
Zin in een creatieve én duurzame activiteit? Doe mee met onze inloopworkshop kaarsen gieten! Geef restjes kaarsvet een tweede leven en maak een unieke kaars in een charmant tweedehands kopje van de Kringwinkel.
Tijdens de workshop leer je stap voor stap hoe je oude kaarsen kunt omsmelten en er iets moois van maakt. Je hoeft geen ervaring te hebben – iedereen kan instappen wanneer het past. Neem je eigen kopje en/of restkaarsen mee of gebruik onze materialen.
Korf, Naaldenstraat 4, Brugge
Tijdens het Circulair Festival in Brugge gaan we in House of Time aan de slag om stadshout, afkomstig van gevallen of gevelde bomen uit Brugge, een nieuw leven te geven. Samen maken we een gezellige koffiebank en kruidenbakken voor Sint-Pieters en het Kaaidistrict.
De koffiebank wordt een rustpunt voor het nieuwe Deelhuis De Dijk in Sint-Pieters, dat momenteel grondig wordt gerenoveerd en omgebouwd tot een deelhuis. Hier zullen niet alleen het gebouw, maar ook tal van activiteiten worden gedeeld. De buurtwerking van Sint-Pieters Deelt wordt versterkt en er komt een instrumentheek voor de buurt.
Samen met de Kaaiklappers, de community van het Kaaidistrict op Sint-Pieters, timmeren we kruidenbakken in elkaar. Deze krijgen een plek langs het Spinnerijpad in het Kaaidistrict (voedselhub).
Of je nu ervaring hebt met houtbewerking of niet, er is professionele begeleiding aanwezig om samen aan de slag te gaan.
Vanaf 10u ’s ochtends worden de stammen verzaagd met een mobiele houtzagerij. Kom langs en bewonder dit spektakel!
House of Time, Wulpenstraat 47, Brugge (toegang via poortje tussen Sasplein en Komvest)
Ruil jouw kledij voor een pre-loved outfit tijdens het swishing event in de Kringwinkels van Sint-Andries en Sint-Kruis.
Hoe werkt het?
Let op: geen lingerie, riemen, hoofddeksels, panty's, sokken, zwem- of sportkleding
Kringwinkel Sint-Kruis, Maalse Steenweg 104
Kringwinkel Sint-Andries, Dirk Martensstraat 15
Wist je dat je ook in de Kringwinkel echte pareltjes kan vinden die jou heel goed staan?
Tijdens deze sessie combineren we ‘preloved shoppen’ en professioneel stijladvies van Reinhilde!
Welke kledingstukken passen bij jou? Hoe laat je jouw figuur het best tot zijn recht komen? Welke kleuren flatteren jou?
Kortom: na deze sessie kan je gegarandeerd aan de slag om een tweedehands garderobe samen te stellen die perfect bij jou past.
Kringwinkel ‘t Rad biedt je ook een cadeaubon twv 10 euro aan zodat je meteen een mooie aanwinst voor je garderobe kan scoren.
Kringwinkel Zilverpand, Zilverpand 17, Brugge
Credits: Seppe Elewaut
Tijdens het Circulair Festival stelt kunstenaar Fran Van Coppenolle (°1998, Wingene) een greep uit haar wonderlijke oeuvre tentoon in Korf.
Haar kleurrijke objecten balanceren tussen ontwerp en toeval, tussen af en onaf. Ze worden samengesteld uit dierbare vondsten op het erf van haar familie, de hangars van haar vader, tussen de verloren voorwerpen van de jeugdbeweging, afdankertjes van kringloopwinkels, langs de weg of in vergeten hoekjes van haar kledingkast. Fran zet verrassend frisse en circulaire materialen onder spanning. Ze worden geklemd, gevlochten, ingesnoerd en aan elkaar geregen tot ze onvatbare, onbegrijpelijke, boeiende voorwerpen gaan vormen.
Tot 20 april kan je haar dartele sculpturen bewonderen in Korf.
Korf is open op woensdag van 12u tot 18u en op donderdag & vrijdag van 12u tot 23u.
tot 20 april in Korf
Circulaire etalages in de Smedenstraat
De etalages van Shopping Brugge in de Smedenstraat zijn dit jaar opnieuw in het teken van het Circulair Festival Brugge. Laat je verrassen door kunst, creativiteit en ideeën die duurzaamheid en hergebruik in de kijker zetten.
- Bewonder de unieke fietskunst van Groep Intro.
- Ontdek de inspirerende textiel-etalage met prachtige stukken van Myrtle Makes and Mends en Studio Stoflov.
- Spot de creatieve campagnestickers die je aan het denken zetten over huren en delen.
- Zoek onze afvalberg en laat je op zondag inspireren door onze film ‘Matter Out of Place’ in cinema Lumière Brugge.
Doorlopend van 17 tem 30 maart
Smedenstraat 37, Brugge
‘Matter Out of Place’ neemt je mee op een wonderlijke reis met afval in de hoofdrol. Verbluffende cinema met prachtige, trage beelden. Intrigerend, confronterend en een enkele keer grappig. Je wordt meegezogen in de afvalproblematiek wereldwijd en stapt niet onbewogen buiten!
Bekijk hier de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=RWauz9BPODU
Aansluitend op de film kan je nog iets drinken of lunchen in Korf (Naaldenstraat 4, om het hoekje van Cinema Lumière).
Breng je boterhammen mee van thuis en je krijgt er gratis een warme kom soep bij geserveerd!
Om 13u30 komt Siska Leten van IVBO er meer vertellen over afvalinzameling en zwerfvuil in Brugge. Erna gaan we samen op pad en kan je zwerfvuil in de Brugse binnenstad verzamelen onder begeleiding van ervaren Mooimakers. Inschrijven voor de opruimactie kan je hier.
Cinema Lumière, Sint-Jakobsstraat 36, Brugge
Prijs: 12 euro standaard, 10 euro voor studenten en 8,5 euro met 10-rittenkaart.
Geef de Brugse binnenstad een lenteschoonmaak!
Na een korte introductie door Siska Leten van IVBO over afvalinzameling en zwerfvuil in Brugge, gaan we op stap. We ruimen in groep zwerfvuil op in de Brugse binnenstad onder de deskundige begeleiding van een ervaren (team) Mooimakers.
Een gezellige wandeling door Brugge waarbij je feiten en leuke weetjes over afvalverzamelen te weten komt. ‘Mooimakers’ voorziet ons van de nodige grijptangen, handschoenen en afvalzakken.
Als opwarmertje kan je in de voormiddag de film ‘Matter Out of Place’ gaan kijken in Cinema Lumière. Een film die de afvalproblematiek wereldwijd prachtig in beeld brengt.
Aansluitend kan, wie wil, op de middag z’n boterhammen opeten in Korf bij een gratis warme kom soep. Ideaal om je mede-mooimakers al wat te leren kennen!
Korf, Naaldenstraat 4, 8000 Brugge
Gratis
Bevestigen en verstevigen
kluscursus
Marec Zeghers leert je alles over bevestigen, nagelen, vijzen, pluggen en boren.
Na deze sessie hebben boor- en schroefmachines geen geheimen meer voor je. Dit is een doe-cursus, waarbij je de handen uit de mouwen steekt en meebouwt aan de herinrichting van de Fishbone.
Uiteraard is er ook tijd voor al je vragen.
Na de kluscursus kan je aansluiten bij 'Het verhaal van de FIshbone' en horen wat de nieuwe plannen zijn voor het ooit legendarische restaurant Fishbone.
Fishbone, Vismijnstraat 103, Zeebrugge
Prijs: 30 euro
Wijkregisseur Peter d’Aubioul neemt je graag mee op wandel in het dorp en werpt er een circulaire blik op.
Je komt langs enkele unieke (stille) plekjes en spreekt met enkele buurtbewoners over hun initiatieven om gebruikt materiaal, voedseloverschotten, ruimtes … een tweede leven te geven.
Voor wie graag (beter) kennis wil maken met het dorp Zeebrugge!
We eindigen in het ooit legendarische restaurant Fishbone, waar je om 16u30 deze unieke plek kan ontdekken en hoort wat de nieuwe plannen zijn voor dit pand en de vismijnsite.
Fishbone, Vismijnstraat 103, Zeebrugge
Prijs: 5 euro (drankje inbegrepen)
Karel Masureel is gebiedscoördinator van Zeebrugge en houdt het overzicht over de verschillende infrastructurele initiatieven in en rond het dorp.
Hij neemt je al fietsend mee om de vier Zeebrugse wijken op een andere manier te leren kennen. Je passeert langs bunkers, een oud-zwembad en woningen die plaats moeten maken voor de nieuwe zeesluis.
Hij legt uit op welke manier een tweede, derde of vierde leven aan deze gebouwen gegeven wordt.
We eindigen in het ooit legendarische restaurant Fishbone, waar je om 16u30 deze unieke plek kan ontdekken en hoort wat de nieuwe plannen zijn voor dit pand en de vismijnsite.
Praktisch: Zorg voor een goed uitgeruste fiets en aangepaste kledij.
Fishbone, Vismijnstraat 103, Zeebrugge
Prijs: 5 euro (drankje inbegrepen)
Partners: Gebiedswerking Zeebrugge, Seafront Zeebrugge
Heb je kapotte elektrische apparaten, fietsen, speelgoed, computers,...?
In het Repair Café komen mensen samen om kapotte spullen te repareren.
Enthousiaste vrijwilligers doen hun uiterste best om ze te herstellen.
Je hoeft in principe niets te betalen, maar een vrije bijdrage wordt wel geapprecieerd.
Het Repair Café vindt voor het Circulair festival plaats in de Fishbone.
Heb je niets om te repareren en wil je gewoon eens rondkijken? Dat mag! Kom gerust binnen.
Praktisch: Het Repair Café focust op klein elektro.
Meer info en alle data vind je op www.repaircafebrugge.be.
Om 16u30 kan je aansluiten bij 'Het verhaal van de Fishbone' en horen wat de nieuwe plannen zijn voor het ooit legendarische restaurant Fishbone.
Fishbone, Vismijnstraat 103, Zeebrugge
Prijs: gratis of vrije bijdrage
Partners: Gebiedswerking Zeebrugge, Seafront Zeebrugge, Kringwinkel 't rad, Repair Café Brugge
Geef oude kranten en reclamefolders een tweede leven tijdens deze creatieve workshop.
Samen met Nele toveren we afval om tot een set unieke vaasjes. Kies je eigen vorm en kleur en boetseer iets dat helemaal bij jouw stijl past.
Geen ervaring nodig – alleen zin om met je handen te werken!
Bij Nele’s upcycle studio draait alles om upcycling. Het hergebruiken en transformeren van alledaagse voorwerpen tot unieke schatten. Het is een passie van Nele om een tweede leven te geven aan vergeten meubeltjes, decoratie en meer. Nele’s doel is simpel, zoveel mogelijk redden van de vuilnisbak en er een leuke twist aan geven.
Kringwinkel Seeafront, Vismijnstraat 111, Zeebrugge
Prijs: 15 euro
Partners: Kringwinkel Seafront, Nele's Upcycling studio Maldegem, Seafront Zeebrugge
De oude vismijnsite in Zeebrugge krijgt een tijdelijke invulling voordat de grootschalige herontwikkeling van start gaat in 2030.
Het iconische pand waar het voormalige restaurant ‘Fishbone’ in gevestigd was, wordt een ruimte voor sociaal-maatschappelijke organisaties en culturele experimenten.
Het pand staat al twintig jaar leeg, ondanks zijn vele troeven zoals een prachtige ligging met zicht op de jachthaven en een bijzondere arena-structuur binnenin.
Profiteer van deze kans om er (nog) eens in rond te lopen en enthousiast te worden over de vele mogelijkheden!
Fishbone, Vismijnstraat 103, Zeebrugge
Prijs: gratis
Partners: Gebiedswerking Zeebrugge, Seafront Zeebrugge,
De Kringwinkel van Zeebrugge, Seafront is tijdens het Circulair Festival uitzonderlijk open op zondag!
Deze tweedehands hotspot is een unieke belevingswinkel waar duurzaamheid en hergebruik centraal staan. Met zijn 1200 m² en mooie inrichting is het een grote meerwaarde voor Zeebrugge en omstreken. Beslist een bezoekje waard!
Kringwinkel 't rad streeft al jaren naar sociale tewerkstelling en maximaal lokaal hergebruik van alle afgedankte goederen in de Brugse regio.
Kringwinkel Seafront, Vismijnstraat 111, Zeebrugge
Partners: Kringwinkel 't rad, Seafront Zeebrugge,
Duurzaam leven is niet alleen een noodzaak, maar ook een zoektocht. Als fotograaf is Silvie Bonne gefascineerd door de verhalen van mensen uit haar omgeving die duurzaamheid in hun dagelijks leven verweven. Deze keuzes, groot en klein, geven haar hoop dat een duurzamere wereld binnen handbereik ligt.
Ze startte het Zero Waste Warriors-project om die verhalen te kunnen delen en andere mensen te inspireren. De keuzes en levensstijl van deze Warriors brengen positieve verandering teweeg.
De prints voor deze expo zijn gemaakt door ZwartOpWit, een klimaatneutrale drukkerij.
De foto’s zijn gedrukt op honinggraadkarton, een lokaal geproduceerd, gerecycleerd materiaal.
De expo is te zien op zondag 30 maart in de Fishbone, Vismijnstraat 103, Zeebrugge. Van 13u30 - 18u.
Je kan alle verhalen van de Zero Waste Warriors terugvinden op https://www.silviebonne.be/blog/tags/zero-waste-warrior
Silvie Bonne is een Brugse fotograaf die het avontuur volgt en woont en werktwaar het leven haar brengt.
www.silviebonne.be
@bonnesilvie